Installatiebedrijf Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met installatieprocessen in de buurt van Rotterdam? Dan bent u bij OHM Installatietechniek aan het juiste adres. Bij OHM Installatietechniek hebben we veel ervaring met diverse soorten installatietechnieken, ons hoofddoel is hierbij: ervoor zorgen dat u meer geld bespaart. Hoe wij dat doen? Dat leest u op deze pagina!

OHM Installatietechniek biedt u veel oplossingen!

Wij verzorgen installatietechniek in diverse branches zoals: industrie, utiliteitsbouw, paneelbouw en in de infrastructuur. In elk van deze branches is OHM installatietechniek erg vakkundig. Onze professionals zijn dagelijks bezig met projecten waardoor we op de hoogte zijn en blijven van de laatste technieken. Doordat veel van deze werkzaamheden erg complex zijn is het voor de meeste organisaties lastig en kost het veel tijd en geld. Wij van OHM installatietechniek zorgen ervoor dat dit in samenwerking met de opdrachtgever wordt geoptimaliseerd en aangepast. Ons doel is namelijk dat door middel van bijvoorbeeld het gebruiken van de juiste software bij infrastructuurkwesties, uw processen makkelijker te structureren zijn. Hierdoor kunt u in de toekomst veel tijd en geld besparen.

Wij bieden u verschillende diensten aan

OHM Installatietechniek kan u adviseren over veel zaken en u daar eventueel bij verder helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld utiliteitsbouw. Huisvesting moet voor iedereen gebruiksvriendelijk, veilig en betaalbaar zijn. Hier kunt u een hoop geld op besparen. Door bijvoorbeeld de juiste verlichting te kiezen. Wanneer u verlichting uitkiest die energiezuinig is, kunt u een hoop geld besparen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de ledverlichting, maar ook voor andere energiezuinige oplossingen, denk aan slim schakelen van verlichting en zonnepanelen, ook plaatsen van laadpalen voor elektrisch rijden kunnen wij voor u regelen. OHM Installatietechniek kan u hierover volledig adviseren. Uiteraard kunnen wij ook de service en het onderhoud voor u verzorgen. OHM Installatietechniek is dus een installatiebedrijf in de buurt van Rotterdam waar u gebruik kunt maken van veel verschillende diensten!

Wie zijn wij? – Installatiebedrijf Rotterdam

OHM Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat elektrotechnische oplossingen biedt in alle soorten en maten. Door in onze kennis te investeren, zijn wij altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij onze kennis toepassen op uw situatie. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste oplossingen bieden, waar u vaak ook een hoop geld mee gaat besparen! Onder de rook van Rotterdam zijn wij gevestigd te Zwijndrecht. Wij van OHM installatietechniek, beschikken over alle certificeringen die wij nodig hebben om ons werk uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan SEI en VCA-certificeringen.

OHM installatietechniek staat voor iedere onderneming klaar!

Bij OHM Installatietechniek werken we met veel verschillende bedrijven samen. Van multinationals tot opstartende bedrijven, voor ons maakt het geen verschil. Wij denken met ieder bedrijf mee en bieden resultaatgerichte oplossingen waar u wat aan heeft. Zo werkt u samen met een partij die u op een professionele wijze verder helpt.

Heeft u interesse in één van onze diensten?

Heeft u interesse om met ons samen te werken of heeft u hulp nodig bij een elektrotechnisch proces? Neem dan eens contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden. U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier, u kunt daarin alles beschrijven wat u te weten wilt komen. Uiteraard kunt u ons ook per telefoon of per e-mail bereiken. Wij staan graag voor u klaar!

Neem direct contact met ons op via onze contactpagina.