Paneelbouw

OHM Installatietechniek is gespecialiseerd in het geven van elektrotechnische oplossingen. Zo ook in panelenbouw. OHM Installatietechniek heeft veel ervaring in het bouwen en monteren van verschillende panelen. Doordat OHM Installatietechniek met strenge kwaliteitseisen werkt voor paneelbouw, leveren wij altijd een goed resultaat af.

Wat is paneelbouw?

Wanneer wij een installatie plaatsen moet daar altijd een verbindende schakel tussen zitten, dit is het paneel. Een paneel, de schakelkast is dus erg belangrijk, het kloppend hart van de installatie. Het is dus belangrijk dat dit met zorg wordt geplaatst en er nauwkeurig gewerkt zal worden door professionals. Bij OHM Installatietechniek beheersen wij dit en helpen wij u hier graag mee.

Wat is onze werkwijze?

Bij OHM Installatietechniek kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van paneelbouw. Zo kunnen wij voor u de engineering en het tekenwerk verzorgen van het paneel. Na goedkeur van u kunnen wij uiteraard het paneel ook voor u bouwen. Wanneer u het zelf lastig vindt om een paneel te plaatsen en aan te sluiten, ook dan kunnen wij u helpen! OHM Installatietechniek kan namelijk alles vanaf het ontwerp tot aan het aansluiten van een paneel voor u verzorgen. Op die manier weet u zeker dat alles met aandacht en nauwkeurigheid gedaan zal worden, u kunt dit dus met een gerust hart uit handen geven aan OHM Installatietechniek!

Wie zijn wij?

OHM Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrotechnische oplossingen. Dit doen wij in alle soorten en maten. De hoofdonderdelen waar wij ons mee bezig houden zijn onder andere: paneelbouw, infrastructuur, industrie en utiliteitsbouw. Doordat wij veel tijd en energie steken in kennis over de markt kunnen wij goed inspelen op uw situatie. Wij verdiepen ons daarnaast ook altijd in onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers bieden wat zij belangrijk vinden. Doordat wij dit doen, creëren wij een langdurige en intensieve relatie met onze opdrachtgevers, dit wordt gewaardeerd van beide kanten. In ons vak is het erg belangrijk dat er probleemoplossend gedacht wordt, dit beheersen wij. Onze specialisatie is niet voor niets het oplossen van elektrotechnische vraagstukken! Bent u benieuwd met welke organisaties wij allemaal al hebben samengewerkt? Bekijkt u dan eens onze referentiepagina! Hier staan veel diverse klanten van ons op en zo krijgt u een goed beeld met wat voor verschillende organisaties wij samenwerken en mee hebben samengewerkt.

Wilt u uw paneel door OHM Installatietechniek laten verzorgen?

Heeft u interesse om uw paneel door OHM Installatietechniek te laten verzorgen? Twijfel dan niet langer en neem eens contact met ons op! Wij bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij zoeken altijd graag samen met onze opdrachtgever naar de beste oplossingen, onze slogan is dan ook: ’’OHM Installatietechniek B.V. een bedrijf waar de klant niet op weerstand stuit, maar werkt als geleiding naar kwaliteit en duurzaamheid.” U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken, wij staan u graag te woord!

Neem direct contact met ons op via onze contactpagina.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op voor antwoord op al uw vragen.